رئیس قوه قضاییه با حضور در منازل شهیدان «امیر سرتیپ دوم سید طاهر مصطفوی» و «امیر سرتیپ دوم محسن دریانوش» خلبانان بالگرد سانحهدیده رئیسجمهور شهید گفت:همگان شاهد شکوه و عظمت حضور مردمی در تشییع اَبدان مطهر شهدای خدمت و رئیسجمهور شهید بودند.
سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای همسایه مبتنی بر تلاش برای جلوگیری از تنش در منطقه است و راهبرد ایران در حمایت از مقاومت ادامه خواهد یافت. رژیم صهیونیستی بعد از طوفان الاقصی با شکستهای سنگینی در فلسطین و در سطح بینالمللی مواجه شد.
شهید حاج احمد کاظمی توانست با کمک شهید خرازی آخرین مرحله عملیات آزادسازی خرمشهر را انجام دهد. ایشان نیروهای عراقی را در خرمشهر محاصره و شهر را آزاد کرد، با دو لشکر خرمشهر را تصرف کرد، هر کدام با پنج گردان یعنی سه هزار نفر در مقابل بیست هزار نفر دشمن، لشکرهای ۸ نجف و ۱۴ امام حسین(ع) تحت فرماندهی احمد و حسین بودند.
روسای دو قوه قضائیه و مقننه با حضور در منزل شهید رئیسی، شهادت رئیس دولت سیزدهم را به آیتالله علمالهدی و دیگر اعضای خانواده رئیس جمهور فقید تسلیت گفتند.
سرپرست ریاست جمهوری در دیدار وزیر امور خارجه مصر گفت: احیای روابط و توسعه و تعمیق تعاملات بین ایران و مصر به ویژه در بخشهای فرهنگی، سیاسی و اقتصادی با قوت استمرار خواهد یافت.
مراسم تشییع پیکرهای رئیسجمهور شهید و همراهانش پس از اقامه نماز بر پیکر شهدا به امامت رهبر انقلاب از دانشگاه تهران تا میدان آزادی برگزار شد. حضور گسترده مردم شهیدپرور ایران اسلامی در این مراسم به قدری گسترده و با عظمت بود که بسیاری از رسانه های بین المللی از این رویداد شگفت زده شدند. حضور میلیونی ملت در این آیین تشییع، حماسه ای کم نظیر و تاریخی را ...
ملت ایران، امروز با حضور گسترده در آیین تشییع پیکرهای شهدای خدمت، بدرقه ای با شکوه و تاریخی را رقم زدند. در این گالری، تصاویری از وداع مردم در تهران با پیکرهای شهدای خدمت را می بینیم.
مراسم ادای احترام مقامات و شخصیتهای خارجی به پیکر شهدای خدمت به میزبانی محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد و در این مراسم، ۶۸ مقام خارجی به پیکر شهدای خدمت ادای احترام کردند.